Lángosautomata


A lángosautomata bemutatása

A lángosautomata a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett szabadalom, ami széleskörű iparjogvédelmi oltalom alatt áll.

A lángosautomata feltalálóit az a cél vezette, hogy olyan gépet alkossanak, amely lehetővé teszi a lángos tiszta, higiénikus, környezetbarát, olaj-, és energiatakarékos, biztonságos és azonos minőséget biztosítható sütését. Ezzel megvalósítható a lángos teljesen újszerű sütése, illetve értékesítése. Ilyen "speciális" céleszközök, -gépek révén tudott elterjedni a gofri, a gyros, a toast, a hot dog is a világban.
A lángosautomata működését látványosan mutatják be a videó galériában látható videók. Az automata működésének megtervezésekor a feltalálókat az a cél vezette, hogy olyan gépet hozzanak létre, amelyben

Az automata használata szempontjából az alkotók fontosnak tartották, hogy Az automata használatósága szempontjából előnyös, hogy A lángosautomata előnyei

Az automata előnyei a vendéglátóhelyek, vállalkozók számára A lángosautomatával óriási lehetőség nyílott meg a lángos számára, hogy végre egy szintre kerüljön a világban jól ismert, nagy népszerőségnek örvendő, más nemzeti ételekkel!

Műszaki adatok, jellemzők

A Videógalériában található cikkekben, videókban a lángosautomata eddigi média megjelenései láthatóak, mint például a Fábry Show Design Centerében. A werkfilmek a lángosautomata értékesítésre kerülő típusát mutatják be működés közben.

Gazdasági innovációs és franchise tanácsadás: www.drjanosiistvan.hu
A lángosautomatával kapcsolatos friss híreket kövesse a Facebook rajongói oldalon: www.facebook.com/langosautomata